Gemobo Bouwservice is er voor iedereen

Gemobo Bouwservice is in 1994 opgericht door Gerard Weultjes. Hij was voor de oprichting al een aantal jaren werkzaam in deze branche. Hij wilde graag gaan werken naar eigen inzicht en methodes. Gemobo Bouwservice zit al jaren gevestigd aan de Gravenlandweg 11 te Bruinehaar en is tevens nauw verbonden met Langeveen, Geesteren, kloosterhaar en andere omliggende dorpen en steden.

Het bedrijf heeft daardoor in een korte tijd een goede naam opgebouwd. Service staat bij ons hoog in het vaandel en uiteraard werken wij met de beste bouwmaterialen. Wij staan voor kwalitatief hoogstaand werk.

Wij werken voor bedrijven en particulieren. Zowel binnens- als buitenshuis, of het nu gaat om een complete aanbouw of een kleine aanpassing aan uw woning, het kan allemaal.

Betrokkenheid, correcte afspraken en gegarandeerd een goede oplevering

  • Betrokken: Indien u door Gemobo Bouwservice een offerte wilt laten maken, komen wij eerst, vrijblijvend, bij u langs, zodat u al uw wensen kenbaar kunt maken. Gemobo denkt met u mee en probeert altijd te zorgen dat uw bouwwensen zo goed mogelijk uitgevoerd worden. Kortom, samen met u zorgen wij voor een optimale afstemming tussen uw bouwwensen en constructieve mogelijkheden.
  • Afspraken: Wanneer iets beloofd wordt, draagt Gemobo altijd zorg voor het nakomen van de belofte. Of het nu gaat om het opnemen van een offerte, uitvoeringsdatum, materialen of totaalprijs, wij staan voor ons werk. Zo komt u nadien nooit voor verrassingen te staan. Indien er onverhoopt meerwerk ontstaat wordt u daarbij van te voren betrokken. Ook heeft u altijd eenzelfde aanspreekpunt en ook dat is prettig, zodat u niet steeds met verschillende personen in gesprek hoeft te gaan. Op deze manier worden misverstanden voorkomen en garanderen wij een optimaal werkproces.
  • Oplevering: Tijdens de werkzaamheden proberen wij er altijd voor te zorgen dat u zo min mogelijk overlast ondervindt. Uw spullen zullen worden beschermd en bouwafval wordt zoveel mogelijk direct naar buiten afgevoerd. Met de aflevering nemen we alles met u door om te vragen of alles naar tevredenheid is afgerond.